Sisällä on Kinuskissalta lainattu täyte (Kinuskissan blogi)
Kostutus:
- vaniljamaito (3 tl vaniliinisokeria ja 4 dl maitoa)
Mustikkatäyte:
2 ½ dl vispikermaa
½ dl vaniljakreemijauhetta
200 g mustikoita
Valkosuklaatäyte:
2 ½ dl Flora Vispiä
150 g valkosuklaata
Kerma vatkataan vaahdoksi ja sekoitetaan joukkoon vaniljakreemijauhe ja mustikat.
Pohja kostutetaan vaniljamaidolla ja päälle levitetään mustikkatäyte.
Nostetaan seuraava kerros ja kostutetaan. Vatkataan kerma vaahdoksi. Sulatetaan suklaa ja sekoitetaan kermaan.
Täyte levitetään kerroksen päälle ja nostetaan kakun päällisin kerros päälle ja kostutetaan.
Tässä puhaltajana toimii isosisko 3-v :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti