1 pkt lehtitaikinaa (500g) tai Ruistaikinaa tai Piirakkataikinaa (400g)
Täyte
250g katkarapuja3 dl emmental-juustoraastetta
2 munaa
2 dl ranskankermaa
2-3 rkl tilliä
½ tl yrttisuolaa
hienonnettua sitruunapippuria
Levitys
rasvaa ja korppujauhoja
Ota taikina ja ravut sulamaan. Sillä aikaa sekoita täytteen ainekset. Valuta ravuista pois neste. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun piirakkavuokaan. Kaada täyte päälle. Paista 225-asteessa alimmalla tasolla n. 25 minuuttia.
Laita täyte vuokaan.
Valmis!
Valmis!
Tuli ihan hyvää, mut taisin odottaa tältä piiraalta liikaa, koska jotenki se ei tuntunutkaan niin hyvältä kuin toivoin. Olin odottanut tän tekemistä koko viikonlopun ja sitten kun se ei ollutkaan sellainen "VAU!"-elämys nii jotenkin sit emmä tiedä :D Mut kannattaa ehdottomasti kokeilla, varsinkin jos tykkää katkaravuista :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti